***
Op zondag 13 juli 2014 zullen de Vereniging Ons Suriname (VOS) en Antiquariaat Buku op het Kwaku Summerfestival aanwezig zijn met een ruim aanbod van nieuwe én antiquarische boeken.
De VOS is opgericht in 1919 en is daarmee de oudste Surinaamse vereniging in Nederland. De vereniging is gevestigd te Amsterdam in het Hugo Olijfveld-huis aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam-Oost. Antiquariaat Buku is gespecialiseerd in antiquarische boeken over Suriname, oude kaarten, fotografie en ansichtkaarten.
Zowel VOS als Buku spannen zich in om het Surinaamse erfgoed te helpen documenteren en om de kennis over Suriname, haar geschiedenis, taal, cultuur en literatuur te verspreiden.
***
foto: Myra Winter
***
Daarom hebben we voor u een interessante collectie boeken samengebracht die u op op zondag 13 juli op het Kwaku Summer brengen kunt aanschaffen. U kunt hier terecht voor kinderboeken, kookboeken, romans, dichtbundels, boeken over slavernij, geschiedenis, taal en cultuur. U kunt ook gebruik maken van onze gratis boeken-zoek-service! (Wij hebben helaas geen pin-apparaat!)
Ook kunt u bij ons terecht voor de recent verschenen Gids Slavernij verleden Amsterdam (eur12,50).
OmslagSlavernij Gids
Onze kraam vindt u precies tegenover de ingang.Wij hopen u morgen te zien!(Toegang tot het festival: eur3,50)

zie voor meer info:

http://kwakufestival.nl/

https://www.facebook.com/pages/Vereniging-Ons-Suriname

 
 

                           ​Paramaribo. Het Postkantoor. Suriname, 1909